Brutarul - cofetarul

Switch to desktop Register Login

Tema lunii havi

Tema lunii havi (4)

Special pentru FURNIZORI: „Producţia de Fursecuri”, tema lunii NOIEMBRIE în revista Brutarul-Cofetarul


altDezvoltarea de produse noi, ca o oportunitate de adaptare la nevoile pieţei este subiectul ce va fi dezbătut pe larg în ediţie din noiembrie a revistei Brutarul-Cofetaruil. Vom discuta despre avantajele extinderii producţiei în zona fursecurilor, atât cu producătorii din domeniu cât şi cu furnizorii de echipamente dedicate producţiei acestor tipuri de produse. Cu această ocazie, furnizorii din industria de profil au posibilitatea de a prezenta în cadrul articolului detalii despre liniile de fursecuri oferite.

Read more...

LINII de PANIFICAŢIE şi SILOZURI - soluţiile furnizorilor în revista BRUTARUL


Revista BRUTARUL îşi adaptează conţinutul la nevoile antreprenorilor din mori, brutării sau cofetării. Soluţiile de depozitare şi dozare a făinii şi liniile de panificaţie cu diferite grade de automatizare sunt temele lunii august în revista Brutarul, iar furnizorii echipamentelor de acest gen vor prezenta principalele avantaje pe care le oferă în cadrul unor articole dedicate acestor tematici.

Read more...

Expozanţii GastroPan îşi prezintă noutăţile în revista Brutarul-Cofetarul


Expozanţii GastroPan îşi prezintă noutăţile în revista Brutarul-CofetarulFurnizorii de ingrediente, maşini şi tehnologii pentru brutării şi patiserii vor expune la expoziţia GastroPan 2013 cea mai variată gamă de soluţii dedicate afacerilor de profil. Revista Brutarul prezintă în premieră câteva dintre noutăţile pe care le pregătesc expozanţii la acest eveniment. Dacă vă număraţi printre expozanţii de la GastroPan, puteţi să va promovaţi ofertele gratuit în revistă!

Read more...

PREMIXURI şi UMPLUTURI: tema lunii în revista

PREMIXURI şi UMPLUTURI: tema lunii în revista
Brutarul: noi oferte de la furnizori

Cofetarii şi patisierii au nevoie de ingrediente capabile să ţină pasul cu nevoile consumatorilor şi cu tendinţele pieţei. Pentru asigurarea prospeţimii şi a calităţii constante, umpluturile şi premixurile joacă un rol important în procesul tehnologic. Furnizorii din domeniu prezintă, în următorul număr al revistei Brutarul-Cofetarul, ultimele noutăţi din domeniu.

Cum ajută premixurile procesul tehnologic în brutării, patiserii şi cofetării? Cum influenţează umpluturile de calitatea savoarea, forma ;i consistenţa produselor finite? Cum s-au adaptat ofertele furnizorilor la noile cerinţe ale pieţei, caracterizate de o orientare către alimentaţie sănătoasă?

Aflaţi răspunsul la toate aceste întrebări din următoarea ediţie a revistei Brutarul-Cofetarul.

Dacă sunteţi furnizor de soluţii pentru producţia îngheţatei artizanale, contactaţi-ne la telefon 0266-219.392 sau pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru a afla cum puteţi participa la realizarea acestui articol.

Read more...
Subscribe to this RSS feed
Создание сайта Создание сайта